Slide background

NovostiInstagram HATK MladostFacebook HATK Mladost

Upoznajte Luku, izvrsnog mladog tenisača HATK Mladost – Akademičar

Luka Giljanović rođen je 27. srpnja 1998. u Zagrebu. Polaznik je 2. razred XV gimnazije u Zagrebu (MIOC) i to sa prosjekom ocjena 4,4. Aktivno se počeo baviti sportom već u najranijem djetinjstvu. Član je HATK Mladost – Akademičar gdje je započeo prve teniske korake.

Dorian Vasung osvojio Zagrebački masters do 10 godina

U organizaciji Zagrebačkog teniskog saveza protekli vikend održan je regionalni Masters turnir za 16 najboljih dječaka i djevojčica do 10 godina. U finalu za dječake sastali su se veliki konkurenti i prijatelji Dorian Vasung i Noa Vukadin.

Dorian obranio naslov u Vulpesu

Na terenima Tenis centra Maksimir protekli vikend održan je posljednji ovogodišnji turnir do 10 godina u organizaciji TK Vulpes. Naš Dorian uspješno je obranio prošlogodišnji naslov

Impresivan napredak našega mladog tenisača Jurice Putrić Posavec

Jurica Putrić Posavec izvanrednim je igrama kojih je ostvario ove sezone skrenuo na sebe pozornost. Mlad tenisač, vrlo dobar učenik 3. razreda zagrebačke V. gimnazije, uspio je svojim zalaganjem uz stručnu podršku trenera Lijić Iva, ostvariti zapažene rezultate u ovoj sezoni igranja na otvorenim zemljanim terenima.

Seniorsko momčadsko Prvenstvo Hrvatske (dame)

Djevojke HATK Mladost – Akademičara odigrale su ovogodišnje momčadsko prvenstvo Hrvatske protiv ekipe iTeam na teniskim terenima na Zagrebačkim Ravnicama.

Druga momčad seniora osvojila prvo mjesto u C skupini 3. Hrvatske teniske lige

Druga seniorska momčad HATK Mladost Akademičara osvojila je prvo mjesto u svojoj skupini III Hrvatske teniske lige i na taj način se pridružila prvoj momčadi koja je također osvojila 1. mjesto u svojoj skupini
Tenis terene možete platiti Multisport i Moontop karticama (prema njihovim pravilima korištenja) Za sve informacije u svezi rezervacije terena nazovite nas na broj telefona 095/5867-222 i 01/3647-596 ili pošaljite e-mail na tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas kontaktirajte putem web forme.

.

Online pristupnica

Isprintajte i ispunite pristupnicu te nam je potpisanu dostavite na našu e-mail adresu. Javiti ćemo Vam se na Vaše kontakte u svezi članstva.

Sportski park Mladost

Sportski park “Mladost” jedan je od najvažnijih sportskih objekata u gradu te predstavlja centar mnogih sportskih zbivanja.