Održani turniri za polaznike tenis škole

Tradicionalni turniri teniske škole HATK Mladosti održani su 26. svibnja i 9. lipnja 2018. godine. Turniri su održani na velika i mala teniska polja, a privukao je veliki broj djece, polaznika teniske škole – na prvom turniru gotovo šezdeset, a na drugom tridesetak polaznika.

U veseloj atmosferi podijeljene su medalje svim učesnicima kao uspomena na turnir u svibnju, a na završnom turniru diplome.

Kao najuspješnije učesnike, pobjednike i finaliste pojedinih turnira možemo navesti Kovačević Marka, Taslak Miju, Samac Roka, Hrestak Andreja, Ćurko Tomislava, Karas Saru, Macan Luku, Držaić Emu, Ćurko Luku i Momčilović Olju. Sve je prošlo u fer i sportskom okružju, tako da imamo razloga za zadovoljstvo. Moramo pohvaliti i naše najmlađe članove Dresu, Luku i Ameliju koji su imali hrabrosti da se okušaju u prebacivanju loptice s trenerom.

Nakon svakog turnira održana su druženja uz pizzu i piće za sve učesnike.

Škola nastavlja s radom i preko ljetnih praznika u prilagođenim grupama i terminima, a veliko okupljanje slijedi u rujnu.

Želimo svim našim polaznicima teniske škole i bezbrižne i vesele praznike, a njihovim roditeljima opuštajući godišnji odmor.