U školu tenisa Hrvatskog akademskog teniskog kluba Mladost možete se upisati bilo kada i izvan redovnih termina upisa koji su u travnju, lipnju i rujnu (nakon održanih besplatnih teniskih škola u trajanju od 2-4 tjedna). Treninzi se održavaju na teniskim terenima Športskog parka Mladost, Jarunska cesta 5 od 8:00 do 20:00 svaki dan osim nedjelje.

Trenažni proces se provodi u grupama koje su formirane prema uzrastu, učestalosti treninga i željama polaznika (roditelja). Polaznici odlučuju o intenzitetu treninga (2 do 5 puta tjedno).

Pozivamo svu zainteresiranu djecu i njihove roditelje da se priključe našoj školi tenisa. Prvih nekoliko treninga su besplatni. U tom periodu možete testirati Vaše dijete i njegov afinitet za tenis i sport u cjelini. Klub osigurava teniske rekete i svu potrebnu opremu (osim sportske odjeće i obuće).

.

Orijentacijski cjenik za ljetnu sezonu na otvorenim terenima (€/kn)

 Opis 8,oo-20,oo
tereni/grupe/treneri
Primjedba
Prvi probni treninzi besplatno prema potrebi dijete je u fazi prilagodbe
2 x 1 sat 39,00€ veliki teren / 3 grupe / 3 trenera   (samo poslijepodnevni termini) 4-6 djece u grupi s jednim trenerom
2 x 1 sat 39,00€ veliki teren / 2 grupe / 2 trenera 4-6 djece u grupi s jednim trenerom
2 x 1 sat 48,00€ veliki teren / 1 grupa / 1 trener 4-6 djece u grupi s jednim trenerom

.

Zainteresirani roditelji sve informacije mogu dobiti na telefone: 098/386-503 (glavni trener Ivo Lijić) te na telefone tajništva: 01/3647-596 i 095/5867-222. Sve informacije možete zatražiti i na e-mail tajnistvo@hatkmladost.hr. Osobno se možete informirati te izvršiti prijavu u tajništvu kluba u Sportskom parku Mladost, Jarunska cesta 5, Zagreb.

.

Pogledajte programe:

Teniska škola – programi, članarine i uvjeti

.

Ovdje možete pogledati “Koncept teniske škole” i bolje se upoznati sa funkcioniranjem, organizacijom i mogućim subvencijama u teniskoj školi HATK Mladost.
.

Dođite, trenirajte i zabavite sa s nama.