Grillov memorijal 2018

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji djevojčica i dječaka U12 – Grillov Memorijal 2017. Turnir visoke II. kategorije u potpunosti je opravdao svoj visoki status. Na turniru su sudjelovali gotovo svi naši najbolji natjecatelji i natjecateljice do 12 godina.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka je osvojio Antonio Voljevac iz TK Ponikve, a slijede ga: finalist Fran Rakonić (TK Nova Gradiška) te Dorian Salopek (TK Ogulin) i Vilim Karačić (TK Terra) koji dijele treće mjesto.

U parovima, turnir su osvojili Fran Rakonić i Dorian Salopek u finalnom dvoboju protiv Antonia Voljevca i Ryan Zuberbuhlera.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto je osvojila Nera Tešankić (TK Olimpija Osijek 1984) koja je u finalu pobijedila Lanu Preis (TK Zlatar), dok treće mjesto dijele Sara Stojanović (TK Item) i Nika Granić (TK Makarska Rivijera).

U finalu parova bolja je bila kombinacija Dora Biondić i Dora Mišković od Lane Preis i Lorene Tomić.

Od naših natjecatelja Tomić Lorena i Retelj Marko su se uspjeli probiti u četvrtfinale, a Lorena je, osim toga, igrala finale parova.

Rezultati:

Kvalifikacije – dječaci
Kvalifikacije – djevojčice
Glavni turnir – dječaci
Glavni turnir – djevojčice
Glavni turnir parovi – dječaci
Glavni turnir parovi – djevojčice