U12 Otvoreno prvenstvo Zagreba 2024.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba za  djevojčice i dječake do 12 godina.

Na turniru je sudjelovao 58 natjecatelja i natjecateljica u konkurenciji do 12 godina.
Održane su RR kvalifikacije pa su tako natjecatelji imali priliku odigrati veliki broj match-eva. Naši natjecatelji su postigli odlične rezultate.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojio je Andrej Koprivanac (TK Ponikve) koji je u finalu savladao našeg Dominika Petana.

Slične su sreće bili Domink i Fran Petan koji su morali čestitati pobjednicima turnira muških parova koji su osvojili Andrej Koprivanac (TK Ponikve) i Mihael Hećimović (TK Tweener).

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto je osvojila naša mlada Mladostašica Gita Gamauf koja je u finalu pobijedila Tiju Jurinec (TK Zabok).

Gita Gamauf je u paru s Mijom Kajtazi (TK Tweener) osvojila i turnir parova pobijedivši u finalu kombinaciju Tia Jurinac (TK Zabok) i Natalie Pizzul (TK Opatija).

Osim njih na turniru je od naših natjecateljica sudjelovala i Inara Ymeri koja se plasirala u četvrtfinale pojedinačnog turnira.

Svi rezultati: Otvoreno prvenstvo Zagreba do 12 godina