Ekipno prvenstvo ZTS-a za djecu do 10 godina

 

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost od 29.-30.09.2018. održano je prvo momčadsko prvenstvo Zagrebačkog teniskog saveza u organizaciji HATK Mladost.

Na prvenstvu je sudjelovalo 18 ekipa s preko 100 mladih tenisača i tenisačica, uzrasta do 10 godina. Uz svoje trenere, voditelje ekipa i roditelje mladi tenisači i tenisačice su dali sve od sebe da pobjede svoje suparnike. Vikend je na Mladosti protekao uz navijanje, druženje i naravno odličan tenis. Toplo i sunčano jesenje vrijeme je doprinijelo odličnom sportskom eventu. Neke su ekipe ipak bile spremnije od drugih pa je pobjedu na prvom momčadskom prvenstvu ZTS-a odnijela ekipa TK Futur Zeleni koja je u finalu pobijedila ekipu TK Zagi 1 rezultatom 5:1.

Za treće mjestu sučelile su se ekipe TK Iteam-a. Vragovi su protiv Zamjeva ostvarili pobjedu 5:1.

Mlada ekipa HATK Mladosti je u prvom kolu poražena od TK Medvešćaka 4:2, što ju je usmjerilo u utješni turnir. U slijedeća tri meča ekipa je ostvarila dvije pobjede i jedan poraz i plasirala se na 10. mjesto. Ekipa HATK Mladosti je nastupala u sastavu: Sophia Santos, Dan Šarić, Andrej Hrestak, Joško Herceg i Roko Samac. Čestitamo našim mladim tenisačima i tenisačicama.

 

Poveznice:
Popis ekipa
Ždrijeb – rezultati
Zapisnici