Krešimir Ritz

Rođen je 28.6.1973 godine u Zagrebu. Počeo igrati tenis sa 6 godina u HATK Mladost, Zagreb. Nastupao za klub u svim uzrastima, juniorski reprezentativac bivše SFRJ. Od 1993. do danas stalno rangiran na ATP ljestvici.

Hrvoje Kufner

Rođen je 02.04.1974 godine u Zagrebu. Aktivno trenira tenis od najmlađih dana. U ranim uzrastima za vrijeme bivše Jugoslavije bio je stalno među prvih 50. Najveći uspjeh osvajanje tada vrlo cijenjenog klupskog prvenstva “Coca Cola Cup”.

Goran Jukopila

Rođen je 1989 godine u Puli. Počeo je aktivno trenirati tenis sa 6 godina. Na turnirima iz kalendara HTS-a postizao je zapažene rezultate i osvajao turnire.  Na kadetskim turnirima iz  kalendara Tennis Europe dosegao je ranking na 80 mjesto.

Antonio Salopek

Rođen je 1987 godine u Zagrebu. Do 14. godine je živio u Ogulinu gdje je počeo trenirati tenis sa 6 godina. Sa 14 godina dolazi u Zagreb i nastavlja trenirati u HATK Mladost gdje mu je trener bio Ivo Lijić.

Marko Ražov

Rođen je 20.1.1988 godine. Tenis je počeo trenirati u najranijoj dobi. U mlađim dobnim skupinama je sudjelovao na pozivnom državnom mastersu i postizao odlične rezultate. Sudjelovao u brojnim momčadskim nastupima u kojima je ostvario mnoge uspjehe, između ostalog i nekoliko naslova prvaka Hrvatske.

Putrić Jurica

Rođen je 09.05.1998. godine u Zagrebu. Učenik je V Zagrebačke gimnazije. Član je prve momčadi HATK Mladost – Akademičar. Osvojio je ili igrao finalne mečeve na desetak turnira u juniorskoj konkurenciji (Varaždin, Samobor, Slavonski Brod, TK Ponikve, Koprivnica…).

Fiolić Filip

Rođen je 31.05.1988. godine u Zagrebu. Aktivno je počeo trenirati tenis sa 5 godina. U mlađim dobnim kategorijama je trenirao je i nastupao za više klubova, te je osvajao turnire i bio visoko rangiran na HTS listi.