Slide background

NovostiInstagram HATK MladostFacebook HATK Mladost

HATK Mladost se pripojila HATK Mladost – Akademičaru

Na redovnoj godišnjoj skupštini HATK Mladost - Akademičar…

Teniska škola HATK Mladost

Upisi u tenisku školu vrše se tijekom cijele školska godine. Za vrijeme zimskog školskog raspusta, roditelji svoju djecu godišta 2007., 2008., 2009. i 2010. mogu dovesti na tri sata besplatne teniske škole. Besplatni termini će se održati između 24.12.2015. i 8.1.2016.

Naše U10 djevojčice i dječaci sve bolji

Lorena, Iva, Ana, Chiara i Mihail postižu sve zapaženije rezultate na turnirima u kategoriji U10 za dječake i djevojčice.

Kvalifikacije za II HTL 2015.

Tenisači HATK Mladost-Akademičar su u kvalifikacijama za II HTL koje su se održale u rujnu 2015, imali izuzetno težak ždrijeb, pa su, iako drugi nositelji, morali odigrati sva tri kvalifikacijska meča u gostima i to izvan Zagreba: U Ivancu, Daruvaru i Opatiji.

Uspješan nastup naših mladih tenisača u Prečkom

Naši mladi tenisači Anja Kartlelo i Dorian Vasung ostvarili su prošlog vikenda zapažen nastup na U12 turniru u organizaciji TK Prečko. Oboje su pokazali velik napredak i odličnu igru i tako dokazali da od njih s pravom očekujemo puno u budućnosti. Anja je igrala finale u pojedinačnoj konkurenciji kod djevojčica, a Dorian čak dva finala: u konkurenciji parova i pojedinačno.

Ljeto na Mladosti

Preživite ljetne vrućine u hladovini krošnji stogodišnjih stabala u Sportskom parku Mladost i pritom provedite zdravo i ugodno svoje vikende. HATK Mladost - Akademičar i Teniski centar Mladost za Vas počinju s projektom Ljeto na Mladosti.
Tenis terene možete platiti Multisport i Moontop karticama (prema njihovim pravilima korištenja). Za sve informacije u svezi rezervacije terena možete nas nazvati na broj telefona 095/5867-222 i 01/3647-596, možete poslati upit na e-mail na tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas kontaktirajte putem web forme.

.

Online pristupnica

Isprintajte i ispunite pristupnicu te nam je potpisanu dostavite na našu e-mail adresu. Javiti ćemo Vam se na Vaše kontakte u svezi članstva.

Sportski park Mladost

Sportski park “Mladost” jedan je od najvažnijih sportskih objekata u gradu te predstavlja centar mnogih sportskih zbivanja.