Slide background

NovostiInstagram HATK MladostFacebook HATK Mladost

Ljeto na Mladosti

Preživite ljetne vrućine u hladovini krošnji stogodišnjih stabala u Sportskom parku Mladost i pritom provedite zdravo i ugodno svoje vikende. HATK Mladost - Akademičar i Teniski centar Mladost za Vas počinju s projektom Ljeto na Mladosti.

Dorian osvojio svoj prvi turnir do 12g

Jedan od naših najmlađih natjecatelja, Dorian Vasung, danas je osvojio svoj prvi turnir u kategoriji tenisača do 12 godina. U finalu turnira kojeg su organizirali TK Chromos Savica i DŠR Trnje pobijedio je Matiju Margetića rezultatom 6:0, 6:2, uzvrativši mu tako za poraz u prošlotjednom finalu turnira u Vrbovcu.

Hrvat najstariji na Touru: “Igraju i sa 90 godina, ja sam u 41. još mladić”

Nadimak mi je dao Peruanac Luis Horna jer mu je teško bilo zapamtiti Krešo. Trenirali smo skupa, a kad je osvojio turnir, zahvalio mi je s "Riki" - kaže Krešimir Ritz. Na crvenom biciklu, sa šarenom teniskom torbom na leđima, Krešimir Ritz (41) atrakcija je na turnirima od Istre, Amerike, Australije, Meksika, Čilea, Tunisa, Venezuele, Barbadosa...

Upisi u školu tenisa za djecu za samo 250,00 kn

Započela je škola tenisa Hrvatskog akademskog teniskog kluba Mladost – Akademičar na otvorenim zemljanim terenima.

Redovna skupština HATK Mladost – Akademičar

Redovna godišnja izvještajna skupština HATK Mladost – Akademičar održana je 09.04.2015. godine u prostorijama restorana Lobby u poslovnom objektu Eurocentar u Miramarskoj 23. Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik kluba gospodin Zdenko Lalić.

HATK Mladost – Akademičar započeo ovogodišnju školu tenisa u dvorani – pridružite nam se!

Započela je škola tenisa Hrvatskog akademskog teniskog kluba Mladost – Akademičar u dvorani. Treninzi se održavaju u Dvorani 6 - Zagrebačkog Velesajma od 18:30 do 20:00 ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom, petkom i subotom.
Tenis terene možete platiti Multisport i Moontop karticama (prema njihovim pravilima korištenja) Za sve informacije u svezi rezervacije terena nazovite nas na broj telefona 095/5867-222 i 01/3647-596 ili pošaljite e-mail na tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas kontaktirajte putem web forme.

.

Online pristupnica

Isprintajte i ispunite pristupnicu te nam je potpisanu dostavite na našu e-mail adresu. Javiti ćemo Vam se na Vaše kontakte u svezi članstva.

Sportski park Mladost

Sportski park “Mladost” jedan je od najvažnijih sportskih objekata u gradu te predstavlja centar mnogih sportskih zbivanja.