Informacije i prijave za tenisku školu na e-mail: tajnistvo@hatkmladost.hr ili na telefone: 098/386-503 (Lijić Ivo) i 095/5867-222 (tajništvo)

Hrvatski akademski teniski klub Mladost ima razvojnu strategiju za sve uzreste i nivoe znanja, od teniskog vrtića do pripreme natjecatelja za najzahtjevnija svjetska natjecanja. Tenisači pod stručnim vodstvom našeg stručnog tima unazad 20 godina osvajali su državna prvenstva u svim dobnim kategorijama (pojedinačnim i momčadskim) nastupali na međunarodnim natjecanjima te osvajali europska i svjetska odličja. Veliki je broj igrača dobio stipendiju na Američkim sveučilištima, a osobito smo ponosni na 2 naslova Američkog studenskog prvaka.

Škola za početnike uzrasta 4 do 15 godina

U edukaciji početnika nastojimo stvoriti uvjete da djeca mogu zavoljeti igru te u tu svrhu koristimo ITF play and stay sistem poduke, gdje su reketi, lopte i dimenzije terena prilagođeni uzrastu i nivou vještine tenisača. Osnovni cilj programa za početnike je razvoj koordinacije i usvajanje osnovnih tehničkih znanja.

Škola za napredne uzrast od 7-10 godina

Svoj djeci koja žele učestalije trenirati i okušati se u natjecanjima, organiziramo treninge u natjecateljskoj školi tenisa. Škola je zamišljena kao dugogodišnji program gdje tenisači usavršavaju osnove teniske igre, te kroz sistematsku pripremu za natjecanja razvijaju vještine i znanja, nužna za uspješno sudjelovanje na turnirima u svojim dobnim skupinama.

Škola za odrasle

Bez obzira da li ste apsolutni početnik ili igrač sa turnirskim iskustvom ovdje možete naći slijedeće sadržaje koji će vašu tenisku vještinu podići za jednu ljestvicu više:

  • Instrukcije kroz individualnu ili grupnu poduku
  • Trening pojačanog intenziteta
  • Natjecanja pojedinačna i momčadska
  • Druženja

Teniska akademija

Programi prilagođeni tenisačima koji se pripremaju za nastupe na profesionalnim turnirima.