Grillov memorijal 2017

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji djevojčica i dječaka U12 – Grillov Memorijal 2017. Turnir visoke III kategorije u potpunosti je opravdao svoj visoki status. Na turniru su sudjelovali gotovo svi naši najbolji natjecatelji i natjecateljice do 12 godina.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka je osvojio Antonio Voljevac iz TK Ponikve, a slijede ga: finalist Marko Baničević (TK Dubrovnik) te Dorian Salopek (TK Ogulin) i Leon Borčić (TK Zadar) koji dijele treće mjesto.

U parovima, turnir su osvojili Marko Baničević i Roko Kačer u vrlo izjednačenom finalnom dvoboju protiv Jurice Jamića i Luke Krstanovića.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto je osvojila Leticia Tarocco (TK Ragusa) koja je u finalu pobijedila Petru Marčinko (TK Zagi), dok treće mjesto dijele Tena Rajki (HTK Zagreb) i Ria Derniković (TK Item).

U finalu parova bolja je bila kombinacija Rebeka Cindrić i Hiršzon Lea od Lare Volf i Chiare Jerolimov.

Treba istaknuti i lijep uspjeh naših mladih natjecatelja Tomić Lorene koja je uspjela proći 1. kolo glavnog turnira i Križanić Tea koji se iz kvalifikacija probio u glavni turnir.

Rezultati:

Kvalifikacije – dječaci
Kvalifikacije – djevojčice
Glavni turnir – dječaci
Glavni turnir – djevojčice
Glavni turnir parovi – dječaci
Glavni turnir parovi – djevojčice