Slide background

NovostiInstagram HATK MladostFacebook HATK Mladost

Natječaj za zapošljavanje tenis trenera

Primamo u radni odnos na neodređeno vrijeme teniskog trenera s licencom ili uvjetima za licenciranje. Pogledajte oglas i prijavite se.

Odlična sezona za ekipe Mladosti

Odlična Mladostaška sezona na ekipnim natjecanjima je za nama. Seniori su osvojili 3. mjesto u drugoj Hrvatskoj teniskoj ligu, a B i C momčad 2. i 3. mjesto u 3. HTL. Juniori su u konkurenciji U18 zauzeli 5., a djevojčice i dječaci u konkurenciji U14, 6. mjesto na momčadskim natjecanjima prvenstva Hrvatske.

Dorian i Liv osvojili Jana Cup U14

Protekli vikend (30.9. - 2.10.2017.), na terenima TC Concordia u Zagrebu odigran je HTS turnir 3. ranga OP Jana Cup. Zapažen nastup i lijep uspjeh ostvario je naš mladi natjecatelj Dorian Vasung osvojivši prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji te Habdija šumak Liv osvojivši turnir parova u konkurenciji parova djevojčice.

Izvanredan uspjeh Mladostaša u 2. ligi

U svojoj prvoj drugoligaškoj sezoni, tenisači Mladosti uspjeli su se plasirati u završnicu natjecanja osvojivši 1. mjesto u svojoj skupini. Već na početku sezone, bilo je jasno da je ova momčad sposobna i za veće rezultate od zacrtanih.

Mladostaši u 3. Hrvatskoj teniskoj ligi zauzeli 2. i 3. mjesto

U natjecateljskoj sezoni 2017. dvije Mladostaške ekipe su u skupinama 3. Hrvatske teniske lige ostvarile odlične rezultate. Momčadi, koje su bile oslabljene za igrače koji su boje kluba branili u 2. Hrvatskoj teniskoj ligi, plasirale su se na 2. i 3. mjesto u svojim skupinama.

Održan turnir tenis škole

Tradicionalan turnir naše naše teniske škole HATK Mladost održan je 10. lipnja 2017 godine. Turnir je održan na velika i mala teniska polja, a privukao je veliki broj djece, polaznika teniske škole.

.

.

Rezerviraj termin online

Rezervirajte tenis termine na najjednostavniji  način preko web aplikacije „where2play“. Za sve informacije nazovite nas na broj telefona 095/5867-222 i 01/3647-596. Možete poslati e-mail na tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas kontaktirajte putem web forme.

.

Online pristupnica

Isprintajte i ispunite pristupnicu te nam je potpisanu dostavite na našu e-mail adresu. Javiti ćemo Vam se na Vaše kontakte u svezi članstva.

Sportski park Mladost

Sportski park “Mladost” jedan je od najvažnijih sportskih objekata u gradu te predstavlja centar mnogih sportskih zbivanja.