Mladost Open 2022

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je teniski turnir Mladost Open 2022 iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji juniora i juniorki U18. Turnir je to visokog 2. ranga sa dugom tradicijom koji se već dugi niz godina održava u našoj organizaciji.

Na turniru je sudjelovalo 28 juniora i juniorke.

Prvo mjesto na turniru Mladost Open 2022 u konkurenciji juniora osvojio je Karlo Cindrić (VAR), pobijedivši u finalu Franu Martinovića (TER) s 63 62, dok su 3. i 4. mjesto zauzeli Daniel Aleksevych (FUT) i Hrvoje Marić (PON).

U konkurenciji juniorki prvo je mjesto osvojila Doris Držanić (ZGI) koja je u finalu savladala Luciju Miljanić (PON) s 63 63 dok su 3. i 4. mjesto zauzele Lorena Tomić (PRE) i Sara Stojanović (PRE).

U konkurenciji ženskih parova turnir su osvojile Mia Mišić (VIC) i Sara Stojanović (PRE), dok su u konkurenciji muških parove Ivon Jovanović  (ZGI) i Hrvoje Marić (PON)

Nažalost, naše djevojke Šumak Liv, Nojić Erika, Nojić Iska i Futivić Dora nisu imale svoj dan i nisu postigle zapažene rezultate

Sve rezultate teniskog turnira Mladost Open 2022 možete vidjeti na poveznici: Mladost Open 2022