Slide background

NovostiInstagram HATK MladostFacebook HATK Mladost

Vasung Dorian – prvak Hrvatske u parovima

Dorian Vasung igra svoj najbolji tenis. Na HEP Prvenstvu Hrvatske do 18 godina koje je od 2. do 6. 5.2021. održano u Splitu, naš mladi tenisač u paru s Tinom Oštro osvojio je 1. mjesto pobjedom u finalu protiv prvih nositelja Vite Horvata i Ivana Šodana rezultatom 7-6(1) 4-6 10-4.

Mladost Grill Open 2021

Ove godine Međunarodni teniski turnir Mladost Grill Open iz kalendara međunarodne teniske asocijacije Tennis Europe doživio je svoje 41. izdanje. Osprkos pandemijskim ograničenjima na turniru je sudjelovalo 112 tenisačica i tenisača iz 23 zemlje i cijelog svijeta. Ženski turnir je osvojića češka igračica Kovackova Alenu koja je u finalu pobjedila Njemicu Hajtmanek Ameli Justine. Kod dječaka turnir je osvojio Talijen Crivellaro Gabrijele finalnoj igri protiv Nizozemca Boogaard Thijs.

U12 Otvoreno prvenstvo Zagreba 2021

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba za  djevojčice i dječake do 12 godina. Sudjelovalo je 88 natjecatelja po novom RR sustavu natjecanja. Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojio je Dumbović Ivan (VIŽ), a u konkurenciji djevojčica Burić Mia (VRB).

Vasung Dorian osvojio Samobor

Dorian Vasung osvojio je svoj prvi turnir ove sezone i to pojedinačno i u paru s Tinom Oštro. Proteklog vikenda na terenima TK Samobor održano je Otvoreno prvenstvo Samobora u konkurenciji juniora do 18 godina, HTS-ov turnir 3. ranga na kojem je Dorian uvjerljivo stigao do naslova. Finalni sraz je izostao jer je Matija Bulović zbog ozljede predao meč.

Grillov memorijal 2021

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji djevojčica i dječaka U12 – Grillov Memorijal 2021. Turnir visoke II. kategorije u potpunosti je opravdao svoj visoki status. Ove godine, organiziran je u novom formatu s bonus turnirom. Na turniru je sudjelovao 107 naših najbolje rangiranih natjecatelja i natjecateljica do 12 godina. U konkurenciji djevojčica prvo mjesto je osvojila Ana Petković (TK Ragusa), a u konkurenciji dječaka Ivan Dumbović iz TK Viži.

Mladost Grill Open 2020

I ove godine, usprkos mjerama zbog pandemije Corona-19 virusa, održano je 40 izdanje međunarodnog teniskog turnira Mladost Grill Open. Na turniru su sudjelovalo 84 mlada tenisača i tenisačice iz 10 zemalja svijeta u pratnji svojih trenera i izbornika nacionalnih saveza zemalja iz kojih dolaze. U pojedinačnim konkurencijama turnir su osvojili domaći igrači Dora Mišković i Antonio Voljevac.
Tenis terene možete platiti Multisport i Moontop karticama (prema njihovim pravilima korištenja). Za sve informacije u svezi rezervacije terena možete nas nazvati na broj telefona 095/5867-222 i 01/3647-596, možete poslati upit na e-mail na tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas kontaktirajte putem web forme.

.

Online pristupnica

Isprintajte i ispunite pristupnicu te nam je potpisanu dostavite na našu e-mail adresu. Javiti ćemo Vam se na Vaše kontakte u svezi članstva.

Sportski park Mladost

Sportski park “Mladost” jedan je od najvažnijih sportskih objekata u gradu te predstavlja centar mnogih sportskih zbivanja.