NovostiInstagram HATK MladostFacebook HATK Mladost

Seniorke pobjedom nad Varaždinkama osigurale drugoligaški status

Seniorke HATK Mladost uspjele su osigurati drugoligaški status uvjerljivom pobjedom nad djevojkama iz TK Varaždin. Iako to rezultat ne sugerira bio je to izjednačeni meč u kojem su naše djevojke: Ivona Erceg, Liv Šumak, Veritsa Yaneva, Izabela Bulić, Mia Taslak, Sibela Gajer i Ivana Čubelić ostvariti važnu pobjedu. Čestitamo djevojke!

Zagrebački masters za djecu do 10 godina

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je Regionalni Masters Zagrebačke regije za djecu do 10 godina. U konkurenciji djevojčica i dječaka natjecalo se po 16 najbolje plasiranih malih tenisačica i tenisača na rang listi Zagrebačkog teniskog saveza. pobjede su odnijeli Ana Marija Rebić i Andrej Koprivanac. Dobre rezultate su postigli i naši mladi natjecatelji David Božić i Inara Ymeri.

Mladost Open 2023

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je teniski turnir Mladost Open 2023 iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji juniora i juniorki U18. Turnir je to visokog 2. ranga sa dugom tradicijom koji se već dugi niz godina održava u našoj organizaciji. U konkurenciji juniorki prvo je mjesto osvojila Lorena Tomić (OG), a u konkurenciji juniora Abbas Nazar (MOV)

Grillov memorijal 2023.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara HTS-a u konkurenciji djevojčica i dječaka do 12 godina – Grillov Memorijal 2023. Na turniru je sudjelovao 91 najbolje rangirani hrvatski natjecatelj i natjecateljica do 12 godina. Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojio Emil Šverko (TK Split 1950), a u konkurenciji djevojčica Korana Barišić (HTK Zagreb).

Liv Šumak viceprvakinja Hrvatske u dvorani za 2023. godinu

Naša Liv Šumak došla je do novog odličnog rezultata u parovima. Na Dvoranskom državnom prvenstvu koje se održavalo u Virovitici došla je do finala u kategoriji ženskih parova. Liv i partnerica Sara Svetac dominantno su došle do finala u kojem su izgubile od Leticie Tarroco i Niki Tomeljak.

Mia Taslak prvakinja Hrvatske u dvorani za 2023. g.

Kakav uspjeh je iza naše Mie Taslak. Osvojila je Dvoransko prvenstvo Hrvatske do 14 godina koje se održavalo u dvorani TK Zagi na Zagrebačkom Velesajmu. Mia, osma nositeljica, do naslova nije izgubila niti jedan set, a u finalu je svladala domaću igračicu Sophiu Santos.

Zagrebački masters do 12, 14 i 16 g.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je HEP Masters turnira 3. ranga Odbora Zagreb do 12, 14, 16 godina na kojem su nastupilo osam najbolje plasiranih Zagrebačkih tenisačica i tenisača u svojim kategorijama. Odličan rezultat je postigla Naša mlada tenisačica Mia Taslak koja je osvojila 1. mjesto u svojoj konkurenciji do12 godina, dok je Dan Šarić osvojio 5. a Roko Samac 8. mjesto u svojim konkurencijama.

Na proslavi 110 g. HTS dodijeljeno priznanje HATK-u Mladost

Hrvatski tenis doživio je u zagrebačkom hotelu Westin još jednu noć za pamćenje, no ovaj put uz izniman povod. Proslavljeno je 110 godina organiziranog teniskog djelovanja. Uz ostale nagrađene, HTS je nagradio i HATK Mladost, odavši mu priznanje za dugogodišnju (43 godine) uspješnu organizaciju međunarodnog teniskog turnira "Mladost Grill Open". Nagradu je na proslavi tajniku HATK Mladost g. Anti Filipi uručila predsjednica HTS-s gđa Nikolina Babić.

Ekipno prvenstvo Zagreba 2022 (U10)

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost od 17.9.-18.9.2022. održano ekipno prvenstvo Zagreba u organizaciji HATK Mladost. Na prvenstvu je sudjelovalo 12 ekipa s preko 80 mladih tenisača i tenisačica, uzrasta do 10 godina. Pobjedu na ekipnom prvenstvu Zagreba odnijela ekipa TK Ponikve dok je naša najmlađa ekipa osvojila sjajno 3. mjesto.
Tenis terene možete platiti Multisport i Moontop karticama (prema njihovim pravilima korištenja).

Putem Playloc aplikacije sada možete pregledati i rezervirati termine.

Za sve informacije u svezi rezervacije terena možete nas nazvati na broj telefona 095/5867-222 i 01/3647-596, možete poslati upit na e-mail na tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas kontaktirajte putem web forme.

Fact Sheet (Tennis Europe)
Additional information


.

KALENDAR TENIS NATJECANJA U SP MLADOST

Online pristupnica

Isprintajte i ispunite pristupnicu te nam je potpisanu dostavite na našu e-mail adresu. Javiti ćemo Vam se na Vaše kontakte u svezi članstva.

Sportski park Mladost

Sportski park “Mladost” jedan je od najvažnijih sportskih objekata u gradu te predstavlja centar mnogih sportskih zbivanja.