Slide background

NovostiInstagram HATK MladostFacebook HATK Mladost

U12 Otvoreno prvenstvo Zagreba 2021

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održano je Otvoreno prvenstvo Zagreba za  djevojčice i dječake do 12 godina. Sudjelovalo je 88 natjecatelja po novom RR sustavu natjecanja. Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojio je Dumbović Ivan (VIŽ), a u konkurenciji djevojčica Burić Mia (VRB).

Vasung Dorian osvojio Samobor

Dorian Vasung osvojio je svoj prvi turnir ove sezone i to pojedinačno i u paru s Tinom Oštro. Proteklog vikenda na terenima TK Samobor održano je Otvoreno prvenstvo Samobora u konkurenciji juniora do 18 godina, HTS-ov turnir 3. ranga na kojem je Dorian uvjerljivo stigao do naslova. Finalni sraz je izostao jer je Matija Bulović zbog ozljede predao meč.

Grillov memorijal 2021

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji djevojčica i dječaka U12 – Grillov Memorijal 2021. Turnir visoke II. kategorije u potpunosti je opravdao svoj visoki status. Ove godine, organiziran je u novom formatu s bonus turnirom. Na turniru je sudjelovao 107 naših najbolje rangiranih natjecatelja i natjecateljica do 12 godina. U konkurenciji djevojčica prvo mjesto je osvojila Ana Petković (TK Ragusa), a u konkurenciji dječaka Ivan Dumbović iz TK Viži.

Mladost Grill Open 2020

I ove godine, usprkos mjerama zbog pandemije Corona-19 virusa, održano je 40 izdanje međunarodnog teniskog turnira Mladost Grill Open. Na turniru su sudjelovalo 84 mlada tenisača i tenisačice iz 10 zemalja svijeta u pratnji svojih trenera i izbornika nacionalnih saveza zemalja iz kojih dolaze. U pojedinačnim konkurencijama turnir su osvojili domaći igrači Dora Mišković i Antonio Voljevac.

Zagrebački masters za djecu do 10 godina

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je Regionalni masters Zagrebačke regije za djecu do 10 godina. U konkurenciji djevojčica i dječaka natjecalo se po 16 najbolje plasiranih malih tenisačica i tenisača na rang listi Zagrebačkog teniskog saveza.

Mladost Open 2020

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je teniski turnir Mladost Open 2020 iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji juniora i juniorki U18. Turnir je to sa dugom tradicijom koji se već dugi niz godina održava u našoj organizaciji. Plasmanom u polufinale, odličan je rezultat postigla naša juniorka Liv Šumak.

.

.

Rezerviraj termin online

Rezervirajte tenis termine na najjednostavniji  način preko web aplikacije „where2play“. Za sve informacije nazovite nas na broj telefona 095/5867-222 i 01/3647-596. Možete poslati e-mail na tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas kontaktirajte putem web forme.

Fact Sheet
Glavni turnir djevojčice
Glavni turnir dječaci
Parovi djevojčice
Parovi dječaci
Kvalifikacije djevojčice
Kvalifikacije dječaci


Propozicije
Glavni turnir djevojčice
Glavni turnir dječaci
Parovi djevojčice
Parovi dječaci
Kvalifikacije djevojčice
Kvalifikacije dječaci

.

Online pristupnica

Isprintajte i ispunite pristupnicu te nam je potpisanu dostavite na našu e-mail adresu. Javiti ćemo Vam se na Vaše kontakte u svezi članstva.

Sportski park Mladost

Sportski park “Mladost” jedan je od najvažnijih sportskih objekata u gradu te predstavlja centar mnogih sportskih zbivanja.