Zagrebački masters do 12, 14 i 16 g.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je HEP Masters turnira 3. ranga Odbora Zagreb (Zagrebačkog teniskog saveza) do 12, 14, 16 godina. U pravilu to su i najbolje plasirani Zagrebačke tenisačice i tenisači

Na turniru je sudjelovalo 8 najbolje plasiranih natjecatelja i natjecateljica u konkurenciji do 12, 14 i 16 godina. Listu igrača i igračica možete vidjeti ovdje. Ovo je prvo izdanje ovog turnira, a održao se po novim propozicijama.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka do 12 g. osvojio je Karlo Lav Bulatović (PON), dok je naš Roko Samac zauzeo 3. mjesto. Kod djevojčica prvo mjesto je osvojila Vendi Filipović (MDV) koja je u finalnom meču pobijedila našu Miju Taslak u 3. setu.  Sve čestitke Miji na ovom odličnom rezultatu.

U konkurenciji dječaka do 14 g. prvo mjesto je osvojio Niko Nadali (MDV), a kod djevojčica je trijumfirala Izabela Bulić, naša sjajna mlada tenisačica koja je osvojila turnir pobjedom protiv Tare Vidan (ZGI) u finalnom dvoboju. U ovoj konkurenciji je nastupila i Erika Nojić koja je  u RR grupi ostvarila 1 pobjedu i 2 poraza.

U konkurenciji juniora i juniorki do 16 godina turnir su osvojili Anamarija Zorić (VUL) i Nazar Olynykov (PON).

Rezultati:
Glavni turnir – djevojčice U12
Glavni turnir – dječaci U12
Glavni turnir – djevojčice U14
Glavni turnir – dječaci U14
Glavni turnir – juniori
Glavni turnir – juniorke
RR djevojčice U12
RR dječaci U12
RR djevojčice U14
RR dječaci U14
RR juniori U16
RR juniorke U16