Grillov memorijal 2022.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost te dio kvalifikacijskog RR turnira na terenima TK Purger, održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji djevojčica i dječaka U12 – Grillov Memorijal 2022. Tradicionalni turnir visoke II. kategorije u potpunosti je opravdao svoj visoki status. Ove godine, organiziran je u novom formatu s bonus turnirom.

Na turniru je sudjelovao 88 najbolje rangiranih hrvatskih natjecatelja i natjecateljica do 12 godina. Usprkos tome što vremenski uvjeti nisu bili idealni, turnir je uspješno završen.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojio Vito Potočnjak iz TK Zagi, a slijede ga: finalist Patrik Voljavac iz (TK Ponikve) te Emil Šverko (TK Split 1950) i Ivan Bonetić (TK Đakovo) koji dijele treće mjesto.

U parovima, turnir su osvojili Viktor Ostojić i Marin Samodol u finalnom dvoboju protiv Mateja Malčića i Luke Mitrovića.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto je osvojila Marta Džanić (TK TK Ponikve) koja je u finalu pobijedila Luciju Cerović (TK Kvarner), dok treće mjesto dijele Korana Barišić (TK Ponikve) i Mia Brozina (TK Opatija).

U finalu parova bolja je bila kombinacija Marta Džanić i Mia Rogulja od Korane Bašić i Ana Marije Rebić. Od naših tenisačica je sudjelovala Katarina Ličko koja je ostvarila tri pobjeda i plasirala se u četvrtfinale bonus turnira.

Svi rezultati: Memorijal Viktora Grilla do 12 godina