Zagrebački masters do 12, 14 i 16 g.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je HEP Masters turnir 3. ranga Odbora Zagreb (Zagrebačkog teniskog saveza) do 12, 14 i 16 godina.

Na turniru je sudjelovalo 8 najbolje plasiranih natjecatelja i natjecateljica u konkurenciji djevojčica i dječaka do 12, 14 i 16 godina.

Odlične rezultate postigli su Mladostaši: Mia Taslak osvojila je 1. mjesto kod djevojčica, a Roko samac 3. mjesto kod dječaka u konkurenciji do 14 godina. Didem Tasdemir je osvojila 2. mjestu kod djevojčica, a Dominik Petan 3. mjesto kod dječaka u konkurenciji do 12 godina, dok je Dan Šarić osvojio 3. mjesto kod dječaka, a Petra Hanžel 5. mjesto kod djevojčica u konkurenciji do 16 godina.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka do 12 g. osvojio je Lovro Mađarić (PON). Kod djevojčica prvo mjesto je osvojila Ana Marija Rebić (PON).

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka do 14 g. osvojio je Leo Silov (CHS). Kod djevojčica prvo mjesto je osvojila naša Mia Taslak (MLD) koja je u finalnom meču pobijedila Ivu Jerković (ZGI).  Sve čestitke Miji na odličnom rezultatu.

U konkurenciji juniora i juniorki do 16 godina turnir su osvojili Marie Komljenović (ITE) i Ivan Maraković (ZGI).

Sve rezultate teniskog turnira Mladost Open 2022 možete vidjeti na poveznici: Zagrebački masters do 12, 14 i 16 godina