Ekipno prvenstvo Zagreba 2023 (U10)

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost od 16.9.-17.9.2023. održano ekipno prvenstvo Zagreba u organizaciji HATK Mladost.

Na prvenstvu je sudjelovalo 15 ekipa s gotovo 90 mladih tenisača i tenisačica, uzrasta do 10 godina. Uz svoje trenere, voditelje ekipa i roditelje mladi tenisači i tenisačice su dali sve od sebe u nastojanju da pobjede svoje suparnike. Vikend je na Mladosti protekao uz navijanje, druženje i naravno odličan tenis. Mladost je imala čak dvije ekipe. Ekipu A su predstavljali: Ymeri Inara, Lemaić Noella, Jozanović Korina, Božić David i Šušljik Leon Danijel, a ekipu B: Galić Amelie, Tomas Antea, Herceg Tia, Tasdemir Sinem, Mačković Matej i Posavec David. Mladost kao domaćin natjecanja se pobrinula da svi natjecatelji dobiju tost, palačinke i sokove. Hvala mamama naših mladih natjecatelja na uloženom trudu.

Pobjedu na ekipnom prvenstvu Zagreba odnijela je ekipa TK Ponikve koja pobjedom u finalu protiv ekipe TK Viži treći put uzastopno osvojila ekipno prvenstvo Zagreba. treće mjesto je zauzela ekipa TK Tweener pobjedom nad ekipom TK Zagi.

Naša ekipe su dobile priliku da odmjere snage u međusobnom susretu za 7. mjesto. U tom srazu bolje se snašla ekipa B.

 

Poveznice:
Prijavljene ekipe
Sastavi ekipa
Round robin kvalifikacije
Rezultati svih završnih skupina