Seniori viceprvaci države, seniorke na popravni

U 2023. godini tri su seniorske momčadi predstavljale HATK Mladost Zagreb u službenim natjecanjima HTS-a.

Seniorska muška ekipa je ostvarila povijesni rezultat. Osvojili smo drugo mjesto u Premijer ligi, najvišoj domaćoj razini natjecanja. Nije puno falilo i za 5.naslov Prvaka Hrvatske, no HTK Zagreb je ipak bio bolji, a ostvarili smo pobjede protiv Ogulina i Top Spina, glavnih konkurenata za drugo mjesto. Posebno treba pohvaliti Vitu Tonejca, Doriana Vasunga, Marka Goleš Babića, Tina Oštra, Krešimira Ritza i trenera Ivu Lijića.

HEP Premijer hrvatska seniorska liga 2023.
Vulpes – Mladost 1:6
Mladost – Zagreb 2:5
Ponikve – Mladost 2:5
Mladost – Chromos Savica 6:1
Mladost – Top Spin 5:2
Ogulin – Mladost 3:4
Mladost – Kvarner 5:2

Seniorke Mladosti su igrale Drugu ligu s ciljem opstanka u tom rangu natjecanja. Okolnosti nam nisu išle u korist pa će djevojke s pete pozicije s ekipom TK Varaždina u doigravanje za opstanak u Janaf drugoj ligi za seniorke. Seniorke su pobijedile Ogulin, a oba poraza završena su tijesnim rezultatom 3:2. Treba pohvaliti sve naše igračice koje su dale svoje maksimume da se održimo u 2. ligi: kapetanicu Ivonu Erceg, Liv Šumak, Veritsu Yanevu, Izabelu Bulić, Sibelu Gajer i Ivanu Čubelić (Babić).

Janaf Druga liga za seniorke 2023.
Tennis Telents Osijek – Mladost (predaja Mladosti)
Mladost – Ogulin 3:2
Iteam – Mladost (predaja Iteama)
Mladost – Tweener 2:3
Mladost – Dalmacijacement 2:3

Druga seniorska ekipa se natjecala u HEP Trećoj seniorskoj ligi – Grad Zagreb i osvojila drugo mjesto. Uz odličnu atmosferu u momčadi i dobru igru, doista je vrlo malo nedostajalo za prvo mjesto i borbu za plasman u viši rang. Uz malo sreće i iskustva iduće ćemo godine zasigurno biti glavni favoriti za viši rang. Posebno treba pohvaliti Juricu Putrić Posavca, Stjepana Balena, kapetana Igora Diklića te mladog Dana Šarića.

HEP Treća seniorskoj ligi 2023 – Grad Zagreb
Mladost – Medveščak 5:2
Ivan Merz – Mladost 0:7
Mladost – Vulpes 4:3
Tweener – Mladost 5:2

Sve rezultate seniorskih ekipa možete pratiti na sljedećim poveznicama:
HEP Premijer hrvatska seniorska liga 2023.
Janaf Druga liga za seniorke 2023.
HEP Treća seniorskoj ligi 2023 – Grad Zagreb