Mladost Open 2023

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je teniski turnir Mladost Open 2022 iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji juniora i juniorki U18. Turnir je to visokog 2. ranga sa dugom tradicijom koji se već dugi niz godina održava u našoj organizaciji.

Na turniru je sudjelovalo 30 juniora i juniorke.

Prvo mjesto na turniru Mladost Open 2022 u konkurenciji juniora osvojio je Abbas Nazar (MOV), pobijedivši u finalu Hrvoja Jutrešu (HTK) s 64 63, dok su 3. i 4. mjesto zauzeli Dario Mardešić (SPT) i Hrvoje Marić (PON).

U konkurenciji juniorki prvo je mjesto osvojila Lorena Tomić (OG) koja je u finalu savladala Kaju Jerak (OG) s 16 63 64 dok su 3. i 4. mjesto zauzele Lili Kordić (TWE) i Maja Brnić (TWE).

U konkurenciji ženskih parova turnir su osvojile Lorena Tomoić (OG) i Kaja Jerak (OG), dok su u konkurenciji muških parova slavili Hrvoje Jutreša (HTK) i Matej Ivan Marović (SPT)

Nažalost, naši natjecatelji Dan Šarić, Gabrijel Trakilović i Dora Futivić nisu imale svoj dan i nisu postigle zapažene rezultate. Treba reći da su Dan i Gabrijel još u natjecateljskoj konkurenciji do 14 godina.

Sve rezultate teniskog turnira Mladost Open 2023 možete vidjeti na poveznici: Mladost Open 2023