Grillov memorijal 2021

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza u konkurenciji djevojčica i dječaka U12 – Grillov Memorijal 2021. Turnir visoke II. kategorije u potpunosti je opravdao svoj visoki status. Ove godine, organiziran je u novom formatu s bonus turnirom.

Na turniru je sudjelovao 107 naših najbolje rangiranih natjecatelja i natjecateljica do 12 godina. Usprkos tome što vremenski uvjeti nisu bili idealni, turnir je uspješno završen.

Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojio Ivan Dumbović iz TK Viži, a slijede ga: finalist Dario Zorica (TK Kastav) te Marko Čolak (TK Pomak) i Diego Martinović (TK Kastav) koji dijele treće mjesto.

U parovima, turnir su osvojili Ivan Dumbović i Dario Zorica u finalnom dvoboju protiv Rene Bertosa i Diega Martinovića.

U konkurenciji djevojčica prvo mjesto je osvojila Ana Petković (TK Ragusa) koja je u finalu pobijedila Miju Burić (TK Vrbovec), dok treće mjesto dijele Patricia Jelinić (TK Split 1950) i Milana Rašan-Buha (TK Movens).

U finalu parova bolja je bila kombinacija Nika Čakarun i Ana Petković od Vendi Filipović i Tine Šplajt. Od naših natjecatelja Dan Šarić i Mia Taslak su ušli u 2. kolo,

Rezultati:

Glavni turnir djevojčice
Glavni turnir dječaci
Parovi djevojčice
Parovi dječaci
RR kvalifikacije djevojčice
RR kvalifikacije dječaci
Bonus djevojčice
Bonus dječaci