Skupština HATK Mladost

Skupština HATK Mladost – Akademičar održana je 05.12.2013. godine u prostorijama HAŠK Mladost u Zagrebu. Skupštinu je pozdravio i otvorio predsjednik HAŠK Mladost prof.dr. Damir Karlović. Skupština je sazvana nakon dužeg perioda neaktivnosti dijela tadašnjeg Upravnog odbora.

 

Na sjednici je bio prisutan veliki broj redovnih i izabranih članova, njih čak 72%. Na skupštini je izabran novi Upravni odbor kluba i novi predsjednik. Za predsjednika je izabran Lalić Zdenko, dopredsjednicu Vuletić Dora, a za tajnika Filipi Ante. Ostali izabrani članovi Upravnog odbora su: Vasung Saša, Filipi Ivana, Kartelo Robert, Ritz Krešimir i Ražov Marko.

 

Skupština je podržala program Upravnog odbora koji stavlja naglasak na stvaranju mladih sportaša i postizanju vrhunskih sportskih dostignuća. HATK Mladost – Akademičar će u svome radu podržati kako mlade tenisače u njihovom sportskom razvoju, tako i vrhunski tenis svojih seniora i seniorki i težiti najvišem rangu u svim kategorijama natjecanja. Takvom sportskom politikom Akademičari očekuju povratak na vrh Hrvatskog tenisa.

 

Nisu zaboravljeni niti sportski programi kojih će Akademičari provoditi među tenisačima rekreativcima, tenisačima u kolicima te studentima.