Seniori HATK Mladost Akademičar prvi u svojoj skupini 3. Hrvatske teniske lige

Nakon 2 mjeseca natjecanja i 7 kola tenisači HATK Mladost Akademičara osvojili su nakon uzbudljive završnice 1. mjesto u proljetnom dijelu sezone i tako izborili doigravanje za ulazak u 2. ligu.

U izuzetno izjednačenoj sezoni gdje su naši tenisači imali ozbiljne konkurente u TK Zagi i TK Futur naši tenisači su uspjeli izboriti odlazak u doigravanje sa prvog mjesta, uz 6 pobjeda i jedan tijesni poraz u kojem su također imali match loptu za ukupnu pobjedu.

U prvom kolu lakše od očekivanog došlo se do pobjede protiv TK Futur rezultatom 5:2, nakon toga su uslijedile dvije glatke pobjede od 6:1 protiv TK Dinamo i TK Ivan Merz. Nakon odličnog ulaska u sezonu uslijedio je iznimno tijesan i neugodan poraz od TK Zagi na njihovim terenima rezultatom 4:3. Ipak taj poraz nije pokolebao ekipu i vrlo sigurnim pobjedama u zadnja tri kola rezultatom 6:1 protiv TK Iteam i 7:0 protiv TK Jastreb i TK Špansko, HATK Mladost akademičar osvaja prvo mjesto.

Pod vodstvom trenera Lijić Iva za HATK Mladost akademičar su nastupali: Krešo Ritz, Ivan Zovko, Matija Palinić, Marko Ražov, Jurica Putrić – Posavec, Goran Jukopila, Petar Crnković, Ivan Marević, Emil Rupert, Martin Henc, Branimir Golubić, Mikhail Karpol i Goran Pleše.

Dečkima čestitamo na tom rezultatu i nadamo se da će u 9. mjesecu biti dobrih vijesti i iz doigravanja.

Više na ZTS stranicama putem ovoga linka.