Ljeto na Mladosti

Preživite ljetne vrućine u hladovini krošnji stogodišnjih stabala u Sportskom parku Mladost i pritom provedite zdravo i ugodno svoje vikende. HATK Mladost – Akademičar i Teniski centar Mladost za Vas počinju s projektom Ljeto na Mladosti.

Vođeni željom da okupimo ne samo sadašnje tenisače, već i buduće koji će imati priliku po nevjerojatnim promotivnim cijenama učiti igrati tenis. Želimo okupiti čitave obitelji i prijatelje na aktivnom sportskom druženju u Sportskom parku Mladost sa osiguranim ručkom po izuzetno povoljnim cijenama u poznatom restoranu In Paprika.

Što smo pripremili za Vas:

1. Vikend teniska škola

Igrajte tenis u Sportskom parku mladost, zabavite se i družite sa svojom obitelji.

Kombinirajte tenis sa vodenim osvježenjem na bazenima SP Mladost i ručajte po popularnim cijenama.

Za mlade i stare u grupama od 5-7 polaznika. Dječje grupe sa djecom koja se prvi puta susreću sa teniskom igrom. Naši instruktori će vam prezentirati sve ljepote teniske igre i naučiti vas prvim koracima prema samostalnom igranju tenisa. Djeca se nakon toga, ako žele, mogu uključiti u redovitu školu tenisa HATK Mladost – Akademičar.

Roditelji sa više ili manje teniskog znanja mogu sudjelovati u igri sa svojom djecom.

Vikend škola tenisa uključuje kompletan ručak u restoranu In Paprika po izuzetno popularnoj cijeni od 45,00 kn (juha, glavno jelo, prilog, desert). Ako odlučite ručati kod kuće, cijena će Vam bit umanjena za njegovu vrijednost.

Da biste sudjelovali nisu Vam potrebni reketi niti teniske loptice. U cijenu je uključeno sve što Vam je potrebno za igranje tenisa. Sa sobom ponesite samo svoje tenisice i prikladnu odjeću.

Svakom polazniku poklanjamo skriptu „Škola tenisa“ autora prof. Ice Humića.

Vikend škola tenisa se održava svaki vikend (subota i nedjelja) u ukupnom trajanju od 4 sata prema rasporedu dolje. Točni termini će se dogovoriti sa polaznicima.

Termini
Subota 9,oo-11,oo i 16,oo-19,oo
Nedjelja 9,oo-11,oo i 16,oo-19,oo
Cijena od 170,00kn uključuje:
Teniski termini – 4 sata s teniskim trenerom (grupa od 5) 80,00 kn
Ručak subota i nedjelja (ako se odlučite) 90,00 kn
Reketi i loptice 0,00 kn
Skripta „Škola tenisa“ 0,00 kn
Bez ručka, plaćate samo vikend školu tenisa 80,00kn

Vaše rezervacije možete izvršiti e-mailom na adresu tajnistvo@hatkmladost.hr ili na telefon 098/386-503. Na isti telefon možete dobiti i sve dodatne informacije.

2. Tjedna škola tenisa

Tjedna škola tenisa se odvija 5x tjedno od ponedjeljka do petka po 1 sat. Vode je naši educirani treneri. Predviđena je za početnike – djecu i odrasle, a odvija se u grupama do 5 polaznika.

Prema interesima polaznika, škola može biti u prijepodnevnim ili poslijepodnevnim satima, a o tome ovisi njena cijena.

Nakon tjedne škole tenisa polaznici će steći osnovno tenisko znanje i moći će započeti sa samostalnim igranjem tenisa.

Za potrebe tjedne teniske škole osigurali smo besplatne rekete i loptice. Na vama je da navučete tenisice, hrabro stupite na teren i prepustite se našim trenerima.

Svakom polazniku poklanjamo skriptu „Škola tenisa“ autora prof. Ice Humića.

Cijena tjedne škole tenisa za grupe od 5 polaznika
Jutarnji termini od 10,00 – 12,00 100,00 kn
Poslijepodnevni termini od 17,00 – 20,00 120,00 kn

Vaše rezervacije možete izvršiti e-mailom na adresu tajnistvo@hatkmladost.hr ili na telefon 098/386-503. Na isti telefon možete dobiti i sve dodatne informacije.

3. Besplatna škola tenisa za vrtiće

HATK Mladost – Akademičar započinje besplatnu školu tenisa za vrtićku djecu u trajanju od mjesec dana. Besplatna škola tenisa se održava u terminima od 10,oo do 11,3o sati i to 2x tjedno po 45 minuta.

Škola je potpuno besplatna, a roditelji djeci moraju osigurati prikladnu odjeću i sportsku obuću (tenisice).

Škola se održava u suradnji sa dječjim vrtićima koji gravitiraju Sportskom parku Mladost. Tete u vrtićima dovode djecu na teniske terene SP Mladost te ih nakon završene škole vraćaju u vrtić.

Djeca nakon što prođu besplatnu školu tenisa u trajanju od mjesec dana, mogu se uključiti u rad teniske škole HATK Mladost – Akademičar.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 098/386-503 (glavni trener Lijić Ivo)