Impresivan napredak našega mladog tenisača Jurice Putrić Posavec

Jurica Putrić Posavec izvanrednim je igrama kojih je ostvario ove sezone skrenuo na sebe pozornost. Mlad tenisač, vrlo dobar učenik 3. razreda zagrebačke V. gimnazije, uspio je svojim zalaganjem uz stručnu podršku trenera Lijić Iva, ostvariti zapažene rezultate u ovoj sezoni igranja na otvorenim zemljanim terenima.

Odigrao je četvrtfinale državnog prvenstva U16, a u paru sa Lukom Giljanovićem (HATK Mladost – Akademičar) igrao je polufinale Međunarodnog turnira u Čakovcu (ETA).

U paru s Lukom također je osvojio turnire u Samoboru i Slavonskom Brodu, dok su u Varaždinu su igrali finale.
Odličnim igrama osvajao je turnire ili igrao finala u pojedinačnim igrama u Slavonskom Brodu, Koprivnici, Zagrebu (TK Ponikve).

Važno je reći da je Jurica član prve seniorske momčadi kluba sa kojom je osvojio 1. mjesto u ligaškom natjecanju, a upravo su u tijeku pripreme za kvalifikacije za viši rang natjecanja.

Uz mladost, talent i ustrajnost kojih nedvojbeno Jurica ima u izobilju, od njega sa pravom očekujemo još bolje rezultate i daljnji teniski napredak. Uz punu podršku roditelja, trenera i kluba sigurni smo da će u tome i uspjeti.