Hrvat najstariji na Touru: “Igraju i sa 90 godina, ja sam u 41. još mladić”

Nadimak mi je dao Peruanac Luis Horna jer mu je teško bilo zapamtiti Krešo. Trenirali smo skupa, a kad je osvojio turnir, zahvalio mi je s “Riki” – kaže Krešimir Ritz.

Na crvenom biciklu, sa šarenom teniskom torbom na leđima, Krešimir Ritz (41) atrakcija je na turnirima od Istre, Amerike, Australije, Meksika, Čilea, Tunisa, Venezuele, Barbadosa…

Grillov memorijal 2024.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je tradicionalni teniski turnir iz kalendara HTS-a u konkurenciji djevojčica i dječaka do 12 godina – Grillov Memorijal 2024.
Na turniru je sudjelovalo 90 najbolje rangiranih hrvatskih natjecatelja i natjecateljica do 12 godina.
Prvo mjesto u konkurenciji dječaka osvojio Luka Mitrović (TK Olimpija Osijek 1984), a u konkurenciji djevojčica Ana Cerović (TK Kvarner).

Besplatna teniska škola za djecu

Besplatna ljetna teniska škola s radom počinje u subotu, 13.4.2024, a traje do 4.5.2024. Održat će se na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost. Prvo okupljanje, odnosno, trening je u subotu, 13.4.2024. u 10:00 sati na teniskom terenu br. 4. 

Počele su pripreme za otvaranje ljetne teniske sezone u SP Mladost

Počele su pripreme za ljetnu sezonu. Nadamo se i vjerujemo da je pandemija za nama i da rata neće biti. Nastavljamo s druženjima i sportskim i rekreativnim aktivnostima na otvorenom. Pa tako i sa svojim omiljenim tenisom i druženjima uz osvježavajuće piće ili kavu poslije meča.

HATK Mladost traži kondicijskog trenera

Hrvatski akademski teniski klub traži kondicijskog trenera za svoje tenisače i tenisačice. Trener bi bio angažiran honorarno ili u radni odnos na neodređeno vrijeme, a trebao bi imati VSS ili VŠS adekvatno obrazovanje. Na natječaj se mogu javiti i studenti završnih godina studija.

Sretan Božić i nova 2024. godina

   

Blog postovi
Portfelj
Stranice
Kategorije
Mjesečno