Hrvat najstariji na Touru: “Igraju i sa 90 godina, ja sam u 41. još mladić”

Nadimak mi je dao Peruanac Luis Horna jer mu je teško bilo zapamtiti Krešo. Trenirali smo skupa, a kad je osvojio turnir, zahvalio mi je s “Riki” – kaže Krešimir Ritz.

Na crvenom biciklu, sa šarenom teniskom torbom na leđima, Krešimir Ritz (41) atrakcija je na turnirima od Istre, Amerike, Australije, Meksika, Čilea, Tunisa, Venezuele, Barbadosa…

Sretan Božić i nova 2023. godina

   

Playloc

Playloc – aplikacija za rezervaciju teniskih termina

Kako bismo svojim korisnicima olakšali rezervacije termina, Hrvatski akademski teniski klub je uveo online rezervaciju termina putem aplikacije Playloc.

Zagrebački masters do 12, 14 i 16 g.

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost održan je HEP Masters turnir 3. ranga Odbora Zagreb (Zagrebačkog teniskog saveza) do 12, 14 i 16 godina.

Odlične rezultate postigli su naši Mladostaši: Mia Taslak je osvojila 1. mjesto, Didem Tasdemir 2. mjesto, Dominik Petan, Roko Samac i Dan Šarić 3. mjesta, a Petra Hanžel 5. mjesto u svojim konkurencijama

Ekipno prvenstvo Zagreba 2023 (U10)

Na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost od 16.9.-17.9.2023. održano ekipno prvenstvo Zagreba u organizaciji HATK Mladost.
Na prvenstvu je sudjelovalo 15 ekipa s gotovo 90 mladih tenisača i tenisačica, uzrasta do 10 godina. Mladost je sudjelovala s čak dvije ekipe kojih su sačinjavali: Ymeri, Lemaić, Jozanović, Božić, Šušljik, Galić, Tomas, Herceg, Tasdemir, Mačković i Posavec.
Pobjedu na ekipnom prvenstvu Zagreba odnijela je ekipa TK Ponikve, druga je bila TK Viži, dok su naše ekipe zauzele 7. i 8. mjesto.

Seniorke pobjedom nad Varaždinkama osigurale drugoligaški status

Seniorke HATK Mladost uspjele su osigurati drugoligaški status uvjerljivom pobjedom nad djevojkama iz TK Varaždin. Iako to rezultat ne sugerira bio je to izjednačeni meč u kojem su naše djevojke: Ivona Erceg, Liv Šumak, Veritsa Yaneva, Izabela Bulić, Mia Taslak, Sibela Gajer i Ivana Čubelić ostvariti važnu pobjedu. Čestitamo djevojke!

Blog Posts
Portfolio
Pages
Categories
Monthly