Besplatna teniska škola za djecu

Hrvatski akademski teniski klub Mladost kreće sa svojom tradicionalnom ljetnom besplatnom školom tenisa.

Besplatne teniske škole održavamo tri puta godišnje: u travnju, lipnju i rujnu. Škola se održava na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska cesta 5.

Iz škole tenisa HATK Mladost, proizašli su mnogi državni prvaci i reprezentativci te mladi tenisači, sada u vrhu rang lista HTS-a i igrači međunarodnog razreda.

Pridružite nam se i Vi.

Neka Vaše dijete testira svoj interes za ovaj sport i sport općenito. U društvu svojih vršnjaka, uz igru i zabavu, naši će im treneri prezentirati teniski sport i podučiti ih njegovim osnovama.

Za sve smo polaznike osigurali rekete i loptice.

Besplatna ljetna teniska škola s radom počinje u subotu, 13.4.2024, a traje do 4.10.2024. Održat će se na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost. Prvo okupljanje, odnosno, trening je u subotu, 13.4.2024. u 10:00 sati na teniskom terenu br. 4.  Besplatnoj teniskoj školi možete se priključiti bilo kada tijekom njenog održavanja. U tom periodu, treneri će dijete uključiti u postojeće ili novoformirane grupe.

Škola će se održavati 2x tjedno u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima, a kojih će roditelji izabrati iz više ponuđenih.

Prijave za besplatnu školu tenisa možete poslati na e-mail adresu tajnistvo@hatkmladost.hr . U prijavi je, uz navođenje podataka za kontakt, potrebno navesti prezime i ime polaznika, naziv škole ili vrtića kojeg dijete pohađa te godinu rođenja.

Sve informacije možete dobiti upitom na isti e-mail ili na telefone 095/5867-222 i 01/3647-596.

S djecom u besplatnoj teniskoj školi rade licencirani teniski treneri.

Nakon završetka programa besplatne škole tenisa održat će se roditeljski sastanak sa detaljnim informacijama o radu našega teniskoga kluba, teniske škole i igraonice tako da se na temelju dobivenih informacija možete odlučiti o upisu vaše djece u redovitu tenisku školu HATK Mladost.

Ovdje možete preuzeti letak.