Besplatna teniska škola za djecu

Hrvatski akademski teniski klub Mladost kreće sa svojom tradicionalnom jesenskom besplatnom školom tenisa.

Besplatne teniske škole održavamo tri puta godišnje: u travnju, lipnju i rujnu. Škola se održava na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost u Zagrebu, Jarunska cesta 5.

Iz škole tenisa HATK Mladost, proizašli su mnogi državni prvaci i reprezentativci te mladi tenisači, sada u vrhu rang lista HTS-a i igrači međunarodnog razreda.

Pridružite nam se i Vi.

Neka Vaše dijete testira svoj interes za ovaj sport i sport općenito. U društvu svojih vršnjaka, uz igru i zabavu, naši će im treneri prezentirati teniski sport i podučiti ih njegovim osnovama.

Za sve smo polaznike osigurali rekete i loptice.

Jesenska besplatna teniska škola sa radom će započeti u subotu, 8.9.2018. godine na teniskim terenima HATK Mladost u Sportskom parku Mladost. Prvo okupljanje, odnosno, trening biti će u 10:00 sati na teniskom terenu br. 15. Besplatnoj teniskoj školi možete se priključiti bilo kada tijekom njenog održavanja. U tom periodu treneri će dijete uključiti u postojeće ili novoformirane grupe.

Škola će se održati 2x tjedno u terminima kojih će roditelji izabrati iz više ponuđenih u prijepodnevnom ili poslijepodnevnom turnusu.

Prijave za besplatnu školu tenisa možete nam poslati na e-mail adresu tajnistvo@hatkmladost.hr ili nas nazovite na telefone 095/5867-222 i 01/3647-596. U prijavi je potrebno navesti prezime i ime, naziv škole ili vrtića koju dijete pohađa te njegovu/njezinu godinu rođenja.

S djecom u besplatnoj teniskoj školi rade licencirani teniski treneri.

Nakon završetka programa besplatne škole tenisa održat će se roditeljski sastanak sa detaljnim informacijama o radu našega teniskoga kluba, teniske škole i igraonice tako da se na temelju dobivenih informacija možete odlučiti o upisu vaše djece u redovitu tenisku školu HATK Mladost.

Ovdje možete preuzeti letak.